Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

vd Hoogenband mee op trainingskamp

Email dit bericht Print dit bericht
Pieter van den Hoogenband

Pieter van den Hoogenband

Op de site van omroep Brabant verscheen vanavond een opmerkelijk nieuwtje : Pieter van den Hoogenband gaat mee op trainingskamp met de Nederlandse ploeg. Nee, er zit geen come-back aan te komen, hij gaat mee als assistent van Jacco Verhaeren. Of dit als voorbode moet worden gezien voor een mogelijk trainerschap valt nog te bezien, in ieder geval kan hij in de voorbereiding voor de WK zijn kennis en evaring overbrengen op de zwemmers die in Rome aan de start zullen verschijnen.

De Nederlandse ploeg zal in mei 2 weken in het 50m bad van het T3 complex beginnen aan de voorbereiding voor de WK. Het complex is pas in oktober 2008 geopend en bevat absolute topkwaliteit baden en krachttraining faciliteiten. De ploeg van Nationaal Zweminstituut Amsterdam (NZA) is eind februari/begin maart er al 3 weken geweest en kwam zeer enthousiast terug. Meer informatie over dat trainingskamp vindt je op de site van NZA

Tagged as: , ,

Leave a Response