Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Trainingsstage voor potentiele EJOF kandidaten

Email dit bericht Print dit bericht

KNZBTerwijl de meeste zwemmers lekker aan het genieten zijn van koninginnedag, zijn een aantal zwemmers in Eindhoven nog hard aan het werk. Vanuit de KNZB zijn Dion Dreesens, Philippe Rivard en Joelle Scheps op trainingsstage bij het RTC in Eindhoven. Vanaf afgelopen zondag tot en met aanstaande zaterdag liggen ze daar totaal 17 uur in het water met tussendoor 8x een landtraining van 15-30 minuten. Ook kunnen zo optioneel nog 2x krachttraining doen. Tijdens dit verblijf overnachten ze in het Van der Valk hotel waarbij de maaltijden door de KNZB worden verzorgd.

Tagged as: ,

1 Comment

  1. Dion Dreesens is toch al lid van RTC Eindhoven ( zie NZE pagina)? en Joelle is toch al te “oud” voor EJOF?

Leave a Response