Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Pieter ook boos op de NOS

Email dit bericht Print dit bericht
Pieter vd Hoogenband

Pieter vd Hoogenband

Ook na zijn actieve loopbaan blijft Pieter van den Hoogenband de zwemsport op de voet volgen. Binnenkort gaat hij als assistent van Jacco Verhaeren mee op trainingskamp met de Nederlandse ploeg en hij schrijft nog steeds een column in de Telegraaf waarin hij deze keer uiteraard in gaat op de ruzie tussen Verhaeren en de NOS. Onder de kop ‘Het heft in eigen handen’ zegt hij onder andere :

“Marleen Veldhuis benaderde het legendarische wereldrecord van Inge de Bruijn op de 100 vlinder op 0,08 seconde. Voor hetzelfde geld was ze eronder gedoken. Een wereldrecord. Van een Nederlandse. In een van de grootste mondiale sporten. In eigen land. Op een steenworp afstand van Hilversum.
En dan hadden we het moeten doen met een YouTube-filmpje, gemaakt vanaf de tribune met een mobieltje. Dat is toch eigenlijk een regelrechte blamage?!”

Het volledige artikel is te lezen op de website van de Telegraaf. Nu maar hopen dat de betrokkenen bij de NOS het lezen en het ter harte nemen….

Tagged as: , , ,

1 Comment

  1. Tsja ik geef Jacco en Pieter groot gelijk maar ja, er zijn er nu eenmaal die liever 5 uur naar wielrennen kijken met de apotheose in de laatste kilometer, ik vind dat zelf ook wel leuk maar dit was toch wel een missertje mensen. Dit had top tv moeten zijn maar ja in andere landen weten ze dat misschien beter. Zonde zonde zonde zo’n kans krijg je niet vaak.
    Maar is er al een reactie op Pieter en Jacco?

    groetjes Reinie den Besten PS ik dacht dat het te maken had met de finale van wielrennen of is dat niet zo

Leave a Response