Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Europees Record 100vlinder Rafael Muñoz

Email dit bericht Print dit bericht
Rafael Muñoz

Rafael Muñoz

Tijdens de Spaanse kampioenschappen heeft Rafael Muñoz het Europees record op de 100m vlinderslag scherper gesteld. Hij kwam in het bad in Malaga tot een tijd van 50.58 en was daarmee 0.01 sneller dan Milorad Cavic. Het oude record van 50.59 was in Beijing voor Cavic net niet genoeg om Phelps van het goud af te houden, Phelps zwom in die finale dezelfde tijd als Rafael Muñoz nu : 50.58. Overigens werd Muñoz in Beijing op de 100m vlinderslag nog uitgeschakeld in de series. Hij kwam toen slechts tot een tijd van 52.53, een kleine 8 maanden later ging hij dus bijna 2 seconden sneller. Hieronder de video van de nieuwe Europese toptijd.

Tagged as: ,

1 Comment

Trackbacks

  1. Franse Kampioenschappen bol van de spanning | Zwemsite.nl

Leave a Response