Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Bernard en Leveaux in niet goedgekeurde badpakken ?

Email dit bericht Print dit bericht

Voor u gelezenIn L’Equipe staat een stuk over de Franse kampioenschappen en de complete anarchie die daar dreigt te ontstaan nu de FINA nog steeds geen resultaten weet te produceren op het vlak van de badpakken en de Franse bond achter over leunt en het lekker laat gaan. Zo zou het kunnen gaan gebeuren dat Olympische medaillewinnaars Alain Bernard en Amaury Leveaux van start gaan in badpakken die niet zijn goedgekeurd door de FINA. Omdat er nog geen lijst met goedgekeurde badpakken bestaat en er dus geen controle mogelijk is of een badpak wat gedragen wordt door de FINA is goedgekeurd, kan er eigenlijk alles gedragen worden wat men maar wil. Zo lang er geen armen aan zitten valt het toch niet op.

Op swimnews online staat een mooie vertaling naar het Engels van het stuk uit L’Equipe.

Tagged as: , ,

1 Comment

Trackbacks

  1. Alain Bernard : 46.94!! | Zwemsite.nl

Leave a Response