Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

van Rouwendaal breekt Nederlands Jeugd Record 800vrij

Email dit bericht Print dit bericht
Sharon van Rouwendaal

Sharon van Rouwendaal

Tijdens de Meeting International de la FFN in Strasbourg heeft Sharon van Rouwendaal vanmiddag haar eigen Nederlands Jeugd Record verbroken. In de door Camelia Potec (ROU) gewonnen race (8.26.36) eindigde Sharon als 3e in 8.37.58. Haar oude record stond sinds 1 augustus 2008 op 8.39.00, toen gezwommen tijdens de EJK in Belgrado. Na de 1.03.43 op de 100m rugslag van vanochtend was dit haar 2e Nationale Junioren record van de dag. Helaas is de live timing op de site van de wedstrijd in Strasbourg uitgevallen en dus is het nog onbekend of Sharon ook de finale van de 100m rugslag heeft gezwommen en mogelijk haar tijd van vanochtend nog verder heeft aangescherpt.

Tagged as:

Leave a Response