Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Reporters gezocht

Email dit bericht Print dit bericht
Reporter

Reporter

Op 6 februari is zwemsite.nl online gekomen en langzaam begint het bekend te worden in Nederland. In de eerste dagen was de site bekend bij een handje vol mensen, veelal bekenden van de initiatiefnemers van de site. De eerste echte promotie volgde op 14 en 15 februari met het artikel over de junioren selectie trainingsdag in Eindhoven. Mede door een bericht op een aantal website van deelnemers ging het aantal unieke bezoekers op die zondag naar 115, met een totaal van bijna 600 bezochte pagina’s.
Een aantal mensen die op die dag de artikelen gelezen had bleef terug komen en na deze piek kwam het aantal bezoekers per dag zo rond de 40 uit, met ongeveer 150 paginaweergaves.
Vanaf half maart begon het aantal bezoekers gestaag door te stijgen, met als voorlopig hoogtepunt 122 unieke bezoekers op zondag 22 maart, die 504 pagina’s bezochten.

Een van de dingen die wij met zwemsite.nl willen bereiken is dat alle info over zwemmend Nederland te vinden is op 1 site. Dus bijvoorbeeld uitslagen van internationale toernooien tot lokale clubkampioenschappen, nieuwsberichten over onze nationale toppers tot beginners in een klein dorpje, ranglijsten, achtergronden over techniek, trainingen, reglementen en alles wat er nog meer in de zwemwereld leeft. Daarvoor hebben wij jullie hulp nodig.

Natuurlijk houden wij zo veel mogelijk de (internationale) zwemwereld in de gaten, maar juist dat nieuws over gebeurtenissen op lokaal gebied krijgen wij niet door. En dat terwijl iedere week ontzettend veel verenigingen de lokale pers bestoken met stukjes over hun prestaties. Daarom bieden wij de mogelijkheid om als reporter aan de slag te gaan en zelf stukjes te schrijven op zwemsite.nl.
Hebben jij daar interesse in, dan kan je dat kenbaar maken door een berichtje te sturen via het contactformulier of een mailtje naar martin@zwemsite.nl. Wij nemen dan contact met je op over hoe het een en ander het makkelijkste gaat werken en kan je op korte termijn aan de slag.

Tagged as: ,

Leave a Response