Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Pieter van den Hoogenband weer te water ?

Email dit bericht Print dit bericht
Pieter van den Hoogenband

Pieter van den Hoogenband

Bij zijn afscheid kondigde Pieter van den Hoogenband nooit meer een wedstrijd te zwemmen en daar lijkt hij zich ook aan te houden. Maar dat betekent niet dat hij nooit meer in het water ligt. Buiten het aftrainen wat hij de komende tijd nog zal blijven doen, duikt hij op 28 maart waarschijnlijk in het 50m bad van het Aquamar zwembad in Katwijk. Niet voor een wedstrijd of een training, maar om een clinic te geven.

Pieter van den Hoogenband

Pieter van den Hoogenband

Vanuit Sanex was er in de periode juli 2008 tot en met februari 2009 een actie voor een gratis zwemkaartje voor het dichtsbijzijnde Sportfondsenbad. Mensen kregen dit kaartje bij Sanex producten en konden daarmee dus een keer gratis gaan zwemmen. Om de Sportfondsenbaden nog enthousiaster te maken, kon het zwembad die de meeste actiecoupons binnenkreeg en het creatiefst omging met het promotiemateriaal, waaronder een levensgrote Pieter, een zwemclinic met Pieter van den Hoogenband winnen.

Zwembad Aquamar in Katwijk ontving in de actieperiode de meeste kaartjes en werd mede daardoor de uiteindelijke winnaar van deze prijs. En dus staat Pieter op 28 maart op de badrand van het zwembad Aquamar. Het zwembad gunt de clinic aan de zwemverenigingen in de regio Katwijk die trainen in het 50 m sportbad. Hiervoor zijn 25 jeugdzwemmers uitgenodigd. Wilt u Pieter aan het werk zien? Toeschouwers zijn van harte welkom in Zwembad Aquamar van 13.00 -15.00 uur.

Tagged as: ,

Leave a Response