Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

KNZB gaat FINA reglementen handhaven

Email dit bericht Print dit bericht

verhaerenNaar aanleiding van alle commotie in Engeland en Australie hebben wij van zwemsite.nl navraag gedaan bij de KNZB hoe er in Nederland omgegaan zal worden met de nieuwe reglementen.
Technisch directeur en bondscoach Jacco Verhaeren laat ons in een reactie weten : “Wij hanteren het FINA reglement dus dat betekent niets onder het badpak. Hoe de controle uitgevoerd gaat worden zijn wij nog aan het bepalen, maar het is in ieder geval een vaststaande regel.”

Dit betekent dat het komend weekend bij bijvoorbeeld de limietwedstrijd van EIFFEL Swimmers/PSV niet meer toegestaan zal zijn om meerdere badpakken of zwembroeken over elkaar heen te dragen. Meer informatie wordt uiteraard geplaatst zodra deze beschikbaar is.

Tagged as: , , ,

Leave a Response