Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Clinic Verhearen voor Lars van Hulzen

Email dit bericht Print dit bericht
Lars van Hulzen

Lars van Hulzen

In 2002 moest hij een niertransplantatie ondergaan na 4 jaar dialyse. Nu 7 jaar later is Lars van Hulzen een van de sporters die naar de World Transplant Games in Australië zou mogen. Uiteraard wil hij heel graag met zijn ouders naar die wedstrijden en daarom probeert hij op allerlei manieren geld bijeen te krijgen om zijn droom uit te laten komen.
Aanstaande zondag 29 maart is er daarom een speciale dag georganiseerd voor hem in zwembad ‘de Stok’ in Roosendaal met demonstraties schoonspringen, waterpolo en synchroonzwemmen. Verder komen de commando’s uit Roosendaal in actie en er is een clinic van Jacco Verhaeren.

Jacco Verhaeren

Jacco Verhaeren

Volgens de flyer over die dag had je je voor 15 maart moeten inschrijven om mee te mogen doen, maar navraag bij de organisatie leert dat er nog een paar plekken vrij zijn! Dus wil je een keer getraind worden door onze bondscoach en trainer van onder andere Marleen Veldhuis, Inge Dekker en Ranomi Kromowidjojo, neem dan super snel contact op via het e-mailadres wat op de flyer staat.
Kosten voor deelname aan alle onderdelen kost slechts € 7,50, als toeschouwer kost het € 5,00. En alle inkomsten komen uiteraard ten goede aan Lars en zijn droom!

Tagged as:

Leave a Response