Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Boek van Maarten van der Weijden in najaar beschikbaar

Email dit bericht Print dit bericht
Maarten van der Weijden

Maarten van der Weijden

Na zijn Olympische overwinning op de 10km stonden de uitgevers in de rij om zijn levensverhaal te publiceren.

Olympisch Kampioen

Olympisch Kampioen

Uiteindelijk besloot hij het boek zelf te schrijven en in het najaar is het beschikbaar. In dit boek beschrijft hij zijn weg die hij heeft afgelegd, zijn strijd tegen de kanker en zijn verhaal over de Olympische Spelen. Daarbij uit hij forse kritiek op de zwembond, die blijkbaar niet blij was met de keuze van Maarten om te starten in een Blue70 in plaats van een pak van hoofdsponsor Speedo. In een interview met Rob Bartol wil hij nog niet in gaan op de details van dit verhaal, daarvoor moet iedereen zijn boek maar kopen.

Het hele verhaal van Rob Bartol vindt je op de site van Omroep Brabant.

Tagged as: ,

Leave a Response