Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

$ 5437,50 gewonnen, $ 4 te weinig meegenomen

Email dit bericht Print dit bericht
Eamon Sullivan

Eamon Sullivan

Eamon Sullivan was tijdens de Skins met $ 5.437,50 een van de grootverdieners. Na deze wedstrijd was het voor hem en de rest van de Australische zwemmers tijd om even lekker bij te komen en de bloemetjes buiten te zetten. Na een paar drankjes pakte hij keurig een taxi naar huis, om er vervolgens achter te komen dat hij $10 te weinig bij hem had. In enigszins beschonken toestand grabbelde hij nog wat geld bij elkaar, gaf het aan de taxichauffeur en dook daarna zijn bed in.

De taxichauffeur vond echter dat Eamon nog $ 4 meer had moeten betalen, had blijkbaar weinig te doen en besloot naar de politie te rijden. Deze nam een verklaring op en ging daarna naar het appartement van Sullivan.
Eamon lag echter heerlijk te slapen en dus werd de deur open gedaan door zijn team- en huisgenoot Matthew Abood. Deze betaalde $ 20 aan de taxichauffeur voor het ongemak en de gemaakte kosten, waarmee de politie tevreden was.

De volgende ochtend hoorde Eamon uiteraard wat er snachts was gebeurd en heeft hij zijn excuses aangeboden aan de politie en de taxichauffeur. Wie dacht dat dit soort dingen alleen maar in Amerika gebeurde…..

Het hele verhaal kan je lezen in de Herald Sun.

Tagged as:

1 Comment

  1. boulevardjournalistiek

Leave a Response