Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Zwemsite.nl, DE wedstrijdzwem site van Nederland

Email dit bericht Print dit bericht

Welkom op Zwemsite.nl, DE wedstrijdzwem site van Nederland.

Als zwemmer en trainer van verschillende verenigingen in Nederland zijn wij altijd op zoek geweest naar één plek waar alles over wedstrijdzwemmen te vinden zou zijn. Het laatste nieuws, van lokaal tot internationaal, de laatste ontwikkelingen op het vlak van trainingsleer, techniek, hulpmiddelen en materialen en de mogelijk om over dit alles te overleggen met mede zwemmers en trainers. Tot nu toe hebben we die site niet kunnen vinden en daarom hebben we besloten om hem zelf op te zetten.

De doelstelling van zwemsite.nl is denken wij duidelijk : ‘De toonaangevende site zijn van wedstrijdzwemmend Nederland, waar iedereen kan vinden wat hij zoekt en kwijt kan wat hij te melden heeft.’
Om dat te bereiken is het uiteraard belangrijk dat er heel veel informatie op de site komt te staan en dat kan alleen in samenwerking met de mensen die er het meeste van af weten : de zwemmers en trainers in Nederland. Daarom bieden wij aan iedereen die iets interessants kwijt wil de mogelijkheid om een bijdrage te leveren. Van stukjes voor de lokale krant tot weblogs van Olympische zwemmers, van discussies over de laatste badpakken tot uitslagen van de clubkampioenschappen.

In de toekomst zullen er nog veel meer onderdelen worden toegevoegd aan zwemsite.nl. Zo denken wij aan veel interactie tussen zwemmend Nederland. Natuurlijk kan dat nu al gedaan worden op het forum, maar ook bepaalde onderdelen zoals binnen Facebook of Hyves te vinden zijn zullen worden toegevoegd. En natuurlijk horen we heel graag van de lezers van de site wat er gemaakt moet worden. Uiteindelijk bepaalt zwemmend Nederland de toekomst en het succes van zwemsite.nl.

Leave a Response