Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Limietwedstrijd EIFFEL Swimmers PSV

Email dit bericht Print dit bericht

eiffelswimmerspsvKomende zondag staat er weer een limietwedstrijd op het programma in het PvdH zwemstadion, dit keer op de 50m baan en dus komen er direct een groot aantal zwemmers uit heel Nederland naar Eindhoven. Vandaag ontvingen wij de voorlopige startlijsten en het blijkt dat er meerdere jeugd en junioren toppers aanwezig zullen zijn, onder andere van Phlippe Rivard, Jelle Derksen en vrijwel de gehele RTC groep van Janet Mulder uit Eindhoven. Ook bij de senioren is de wedstrijd goed bezet, daar staan uit de groep van Marcel Wouda de de namen van Hinkelien Schreuder, Joeri Verlinden, Maaike Waaijer, Arjan Vermeulen en Tom Vangeneugden op de lijst metdeelnemers. Verder komen bijvoorbeeld ook Tessa Vermeulen, Lona Kroese, Willemijn Knot,  Esmee Vermeulen, Parand Zarekiani en Kira Toussaint namens de Dolfijn aan de start en zwemmen namens DWK onder andere Rutger Sloof, Felix Broekhuizen en Jelle Derksen.
De wedstrijd begint om 13.00 uur, inzwemmen is om 12.30 uur.

Tagged as: , , ,

Leave a Response