Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Een Leven Lang Zwemmen

Email dit bericht Print dit bericht

knzb_logo_oranjeVanuit de KNZB is er een aantal lopende projecten samengevoegd onder de noemer Leven Lang Zwemmen. De bedoeling van deze projecten is om de zwemsport te stimuleren en om leden te werven en te behouden, door een aanbod te creëren voor zwemmers van jong tot oud. Deze activiteiten zijn zowel door sportverenigingen als zwembaden te organiseren.

Om de activiteiten toe te lichten organiseert de KNZB een aantal informatiebijeenkomsten, op :

  • 12 maart 2009 – Recreatiecentrum Zevenkampse Ring te Rotterdam
  • 16 maart 2009 – Schouwburg Het Schellinkje te Meppel
  • 18 maart 2009 – CIOS te Arnhem
  • 24 maart 2009 – Sloterparkbad te Amsterdam

Alle avonden beginnen om 19.30uur en zijn rond 22.00uur weer afgelopen.
Aanmelden voor een van de bijeenkomsten kan voor 9 maart op innovatie@knzb.nl, onder vermelding van uw naam, de naam van uw vereniging, telefoonnummer en e-mailadres.

De projecten die besproken zullen worden, zijn :

De Sanex Uurchallenge
Een project om de volwassen baantjeszwemmers binnen uw vereniging of zwembad fanatieker, frequenter en intensiever te laten zwemmen. Een unieke kans om een spetterend zwemevenement neer te zetten en de zwemsport onder de zwemmers en niet-zwemmers te promoten.

De Schoolzwemkampioenschappen
Een mooie kans om de samenwerking met het lokale onderwijs aan te gaan. Dit project is in een aantal pilots al succesvol gebleken als het gaat om ledenwerving onder jeugd 6-12 jaar.

De Zwem4daagse
Aan het basisconcept van de Nationale Zwem4daagse is weinig veranderd: verspreid over vier dagen kunnen deelnemers een afstand van 1000 of 2000 meter afleggen. Zwemmen tijdens de zwem4daagse is één groot feest. De ultieme gelegenheid om kinderen en ouders enthousiast te maken voor de zwemsport!

Tagged as: ,

1 Comment

Trackbacks

  1. Een leven lang zwemmen ? | Zwemsite.nl

Leave a Response